RETUR OG REFUSJON


WE ACCEPTEREN ALLEEN RETOURZENDINGEN EN UITWISSELINGEN VOOR ONGEDRAGEN ARTIKELEN BINNEN 7 DAGEN NA ONTVANGST VAN HET ARTIKEL. NEEM EERST CONTACT MET ONS OP OM HET RETOURADRES TE VERKRIJGEN. HET ARTIKEL MOET ONS SNEAKER-LABEL HEBBEN EN ONGEDRAGEN ZIJN. NA ONTVANGST VAN HET ARTIKEL EN BEVESTIGING VAN DE ONGEDRAGEN STAAT, ZULLEN WIJ U TERUGBETALEN.

Bestelling annuleren vóór verzending

Voor klanten die PayPal gebruiken en uiteindelijk besluiten om de bestelling te annuleren voordat deze wordt verzonden, moeten we de transactiekosten van PayPal aftrekken van het bedrag dat we terugbetalen. Dit komt omdat PayPal transactiekosten in rekening brengt bij ons wanneer de klant met PayPal betaalt. Hoewel we de terugbetaling al hebben verwerkt voor de klant, vergoedt PayPal ons de transactiekosten niet. De transactiekosten van PayPal bedragen 4,9% van het totale bestelbedrag.

Voor in aanmerking komende retourzendingen

 1. Uw artikel moet ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen.

 2. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

 3. Onze gratis retourzendingen zijn uitsluitend van toepassing op fouten of schade veroorzaakt door ons en goedgekeurd door ons kwaliteitscontroleteam.

 4. Wat betreft retourzendingen en terugbetalingen vanwege maatproblemen of andere gerelateerde kwesties, dient de klant de retour verzendkosten te betalen. De klant dient ook het risico van douanerechten te dragen bij het terugsturen van het pakket. Het totale terug te betalen bedrag wordt berekend volgens het onderstaande formaat.

Terug te betalen bedrag = Betaald bedrag - Verzendkosten (Bij aankoop) - Douanekosten

 1. Wij raden ten zeerste aan om alle items te retourneren met een traceerbare verzendmethode, aangezien wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor verloren pakketten.

 2. Elk geretourneerd of omgeruild item moet eerst door ons worden goedgekeurd en moet voldoen aan onze 95% REGEL voordat wij uw verzoek verder kunnen verwerken.

BELANGRIJKE MEDEDELING 1: Al onze sneakers en kleding zijn voor 95% en meer vergelijkbaar met het originele product. Dit hangt echt af van elke batch, die zeer beperkt wordt gemaakt om de hoogste kwaliteit en consistentie te behouden. We controleren zorgvuldig de kwaliteit van elk product dat we verzenden en sturen de QC-video naar de klant. Als de koper de video al heeft bekeken en geen twijfel heeft, betekent dit dat de koper de kwaliteit bevestigt. We zijn zo zelfverzekerd dat we kunnen garanderen dat al onze producten voor 95% en meer accuraat zijn, anders heeft u recht op een gratis vervanging. We maken producten waar u met vertrouwen kunt dragen.

BELANGRIJKE MEDEDELING 2: Stuur uw aankoop niet terug naar het adres van de afzender, we sturen u een retouradres zodra u contact met ons opneemt. Er geldt een restocking- of omruilkosten van 20% voor contante terugbetalingen.

Niet geaccepteerd:

Stappen voor omruiling of terugbetaling:

 1. Artikelen die niet in originele staat zijn, beschadigd zijn of ontbrekende onderdelen hebben om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout. Bijvoorbeeld, gewelddadig transport of pakketdiefstal.

 2. Artikelen die worden geretourneerd na 7 dagen na ontvangst van uw bestelling.

 3. Bestellingen die al zijn verwerkt en verzonden nadat annulering is aangevraagd.

 4. Klant kan geen aanspraak maken op een terugbetaling of omruiling omdat het artikel niet aan de authenticiteitscontrole voldoet.

 5. Wij ondersteunen geen terugbetalingen of omruilingen voor wederverkoop van onze artikelen.

*Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, neem dan vriendelijk contact op met een van onze ondersteuningsteams via Whatsapp of Instagram om uw probleem op te lossen.